Hvem er vi

Nipura Skin Care har jeg udviklet, for at undgå parabener og mineralske olier i min egen hudpleje og samtidig sikre at huden får den nødvendige pleje af høj kvalitet. Jeg har selv en meget sensitiv hud, der slår ud, hvis min creme ikke fugter nok, eller indeholder for mange kemikalier, og har tidligere døjet meget med uren og irriteret hud (acne). Derfor har jeg længe kun kunne bruge de dyre, mere rene mærker, og det blev et mål for mig at lave nogle ordentlige økologiske produkter, uden parabener eller andre hormonforstyrrende stoffer, til en tilgængelig pris.

Alle olier og fedtstoffer i produkterne er naturlige og økologiske (Soil Association certificerede) og tilfører huden masser af fugt og næring og beskytter samtidig mod vind og vejr. Dette har en beroligende effekt på huden, idet den ikke bliver udtørret og stresset. Derudover indeholder produkterne aktive stoffer, bl.a. A-vitamin, E-vitamin og Hyaluronsyre, der medvirker til at beskytte huden mod frie radikaler (antioxidantforsvar) samt at binde fugten i huden og derved modvirke aldringstegn (antiaging effekt). Produkterne er konserveret på en skånsom måde - uden brug af parabener.

Jeg er uddannet biolog og har selv udviklet opskrifterne og kan derfor stå fuldt ud inde for dem. De er blevet testet af venner og familie og optimeret på baggrund af feedback. Fordi jeg selv står for produktionen kan jeg sikre en økologisk og høj kvalitet til en lav pris. Produkterne er sikkerhedsgodkendt i henhold til kosmetiklovgivningen, dvs. de ikke indeholder stoffer, der mistænkes for at være hormonforstyrrende eller skadelige på anden vis.  

 

Jeg udvikler løbende nye produkter og modtager altid gerne feedback og ønsker til andre produkter eller dufte. 

Skriv til mig på kontaktsiden 

Ninna